Bekijk hier onze vacatures voor Moerwijk, Roosendaal en Etten-Leur

Poeliershuis Schrauwen, de winkel voor al uw verse kip en kipspecialiteiten, kant-en-klare kipgerechten, oosterse kant-en-klaar gerechten, vers gegrilde kip, kipdelen, kiphapjes, spareribs en wild en gevogelte specialiteiten het hele jaar door!

Wij zien u graag in een van onze 3 vestigingen!

Over ons

Poeliershuis Schrauwen is een franchise-organisatie die bestaat uit 3 winkels. Poeliershuis Schrauwen is vroeger begonnen met het verkopen van kip op diverse markten en zo uitgegroeid tot 3 vaste winkels. Poeliershuis Schrauwen biedt een ruim assortiment met dagverse artikelen, al dan niet kant en klaar.

Onze specialiteit is het dagvers grillen van hele kip of kipdelen. Doormiddel van onze unieke samenstelling van kruiden en marinades voelt u zich na het eten van onze producten kiplekker!

De franchise-organisatie wordt aangestuurd vanuit de winkel in Etten-Leur. Lennart en Susanne Schrauwen zijn zowel de eigenaars van Poeliershuis Schrauwen Etten-Leur alsmede van de franchise-organisatie. Zij zijn ook regelmatig te vinden in de winkel in Etten-Leur.

De ondernemers van de winkels van Poeliershuis Schrauwen zijn betrouwbare capabele mensen die veelal jarenlange ervaring hebben in het zo goed mogelijk tegemoetkomen van de klant. Doormiddel van klant- en service gericht beleid proberen we zo goed mogelijk voor de dag te komen in de steeds veranderende markt.

Klantgerichtheid, Klantvriendelijk en Kwaliteit zijn bij ons standaardwaarden!

Voor vragen over de franchise-organisatie kunt u terecht bij Lennart Schrauwen, Winkelcentrum 31, 4873 AB Etten-Leur, 076-5037025